Bevende hjerte

Denne helga besøkte eg Malena og Olav på Ogna. Det er alltid like kjekt. Malena og eg hadde fleire turar langs dei flotte strendene. Havet gir ein eigen ro i sjela. Det har eg alltid kjent på, enten det er storm eller stille.

På denne tida av året er det fantastisk å sjå alle fargane av alt som blømer mellom knausar og sanddyner. Denne gongen var det eit strå som fanga oppmerksomheten min. Strået blir kalla “Bevende hjerte”, og har masse bittesmå “blad” som ser ut som hjerter. I dag har eg prøvd å sy inntrykket mitt ned.

Nå er  blada på stråa bittesmå. Og ein må sjå nøye etter for å oppdage kor nydelige desse hjertene er.

Mitt uttrykk blir i så måte “feil” i forhold til proporsjonar, så dette er ikkje eit forsøk på å gje eit autentisk inntrykk. Eg har teke meg kunstnerisk frihet til å gjengi “Bevende hjerte” på min måte. :-)

 

 

This entry was posted in Quilt.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*