I Guds hand

Dette er eit tema som eg stadig kjem attende til. Heilt frå ein nyttårstale for over 20 år sidan har verset frå Salme 31,16 vore “mitt vers”.

“I di hand er mine tider”. Dette er utuleg godt å leve i. Og eg har erfart at i mine svartaste stunder, så er eg i Guds hand. Det ligg  ei djup sanning i dette. Gud har ikkje lova oss at alle våre ynskje skal bli oppfylt, men at alle Hans løfter  skal bli det.

På forskjellige måtar har eg prøvd å uttrykke dette i bildene eg syr. Det viser seg at mange ynskjer eit bilde med dette tema på veggen. Eg meiner sjøl at symbolikken er talande. Ringane som syner “alle våre tider”. våre hjerter som er i Guds hand. Alt “det andre” eg syr inn i bildet har og ei meining, men det får einkvar kjenne på. :-).

 

This entry was posted in Kvardagstankar.

One Comment