Bestillinger

Det er alltid kjekt når nokon tek kontakt og ynskjer eit bilde. Her er to eg nettopp har sydd og levert. Det første har ein spesiell historie: ei jordmor  vart beden i bryllup til ei jente ho hadde teke imot. Dette var i det store utland, og ho har ikkje truffe jenta etter fødselen. I mai reiser jordmora i bryllupsfest. Ho hadde lyst til å ha med seg ei spesiell gåve. Eg fekk utfordringa: Bilde skulle symbolisere fødsel og bryllup. Dette vart resultatet:

image

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det neste bilde er til ei gymnasvenninne som hadde sett eit bilde ho lika på Facebook. Ho spurte om å få kjøpe dette.  Sidan det var selt , sydde eg eit nytt til henne.

 

 

This entry was posted in Quilt.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*